Grønnely hjemmeside

Manelia ApS Ejendomsadministration | Høj service dybt …

Manelia ApS Ejendomsadministration | Høj service dybt forankret

Vi tilbyder alt inden for administration & ejendomsudvikling. Som ejendomsinvestorer ved vi, hvad der skal til for at lykkes med ejendomsinvestering.

Efter negativ omtale: Grønnely lukker ned på internettet

Efter negativ omtale: Grønnely lukker ned på internettet | TV2 Fyn

31. jan. 2022 — Bygge- og udlejningsfirmaet Grønnely har været udsat for massiv kritik … firmaet Grønnely har lukket både hjemmeside og Facebook-side ned.

Bygge- og udlejningsfirmaet Grønnely har været udsat for massiv kritik i hele januar, og nu har de to Blak-brødre bag firmaet lukket både deres hjemmeside og deres Facebook-side.

Skandalefirmaet Grønnely nedlægger sig selv: – Der er tale …

Skandalefirmaet Grønnely nedlægger sig selv: – Der er tale om ”damage control” | TV2 Fyn

15. dec. 2022 — Det skandaleramte bygge- og udlejningsselskab Grønnely meddeler på deres hjemmeside, at de nedlægger sig selv. I stedet opretter de to Old …

Det skandaleramte bygge- og udlejningsselskab Grønnely meddeler på deres hjemmeside, at de nedlægger sig selv. I stedet opretter de to Old Irish brødre en række lokale selskaber for deres ejendomme. Samtidig er det ombyggede rådhus i Langeskov sat til salg.

Læs kundernes anmeldelser af gronnely.dk – Trustpilot

Anmeldelser af Gronnely | Læs kundernes anmeldelser af gronnely.dk

Hvor mange stjerner vil du give Gronnely? Slut dig til de 21 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Overblik: Forstå sagen om Grønnely | TV 2 Kosmopol

2. feb. 2022 — TV 2 Fyn kan den 31. januar 2022 fortælle, at Grønnely har lukket deres hjemmeside og facebook-side ned, hvor negative kommentarerer har …

Sagen om Grønnely tog sin begyndelse i januar, da TV 2 Lorry afslørede, at 105 lejere i Grønnely Parken i Gilleleje levede med byggesjusk uden hjælp fra deres udlejer.

Fælles Holding 2001 ApS – Se Regnskaber, Roller og mere

Disse felter må udfyldes. Gem visitkort; Del på Facebook; Del på Linkedin; Vis nøgletal på din hjemmeside. Oversigt · Regnskab · Nøgletal · Roller · Medier.

Grønnely opløser sig selv – Fyens Stiftstidende

Skandaleramt byggefirma vil sælge ombygget rådhus med 31 lejligheder: Grønnely opløser sig selv | fyens.dk

15. dec. 2022 — Grønnelys 31 lejligheder på Fyn er sat til salg. Det sker efter, at selskabet … Det fremgår af en meddelelse på virksomhedens hjemmeside.

Grønnelys 31 lejligheder på Fyn er sat til salg. Det sker efter, at selskabet lukker, og en række datterselskaber overtager bygningerne.

Skandaleramt firma bag kæmpe boligprojekt siger farvel til …

Færdig: Skandaleramt firma bag kæmpe boligprojekt siger farvel til direktør efter bare et halvt år – også firmaets navn er fortid | vafo.dk

12. dec. 2022 — Grønnely, der står bag købet af Give Sygehus, der skal blive til 100 … Det fremgår af en pressemeddelelse på Grønnelys hjemmeside, …

Selskabet, der sidste år købte Give Sygehus for at omdanne det til 100 lejeboliger, skifter navn og ændrer samtidig i ledelsen. Det sker efter et problemfyldt år, hvor bygge- og udlejningsselskabet har arbejdet på at rette op på alvorlige fejl og mangler i deres udlejningsboliger i andre byer.

Skandaleramte Grønnely skifter direktør – Nyhed – sn.dk

1. apr. 2022 — GRIBSKOV: Det skandaleramte bygge- og udlejningsfirma Grønnely har fået ny direktør. Det oplyser Peder Blak, der nu fratræder sin stol, …

Grønnely A/S – E-Profil – Ugeavisen.dk

Grønnely A/S – E-Profil

Grønnely A/S – SMUKKE LEJEBOLIGER I GRÅSTEN … 72 76 21 eller Mail: kb@gronnely.dk Se også meget mere om lejlighederne på vores hjemmeside: www.gronnely.dk.

Find de bedste tilbud og services i dit lokalområde på ugeavisen.dk. Grønnely A/S – Rødovre

Keywords: grønnely hjemmeside